Τα νέα μας


Τα νέα μας

Συμμετοχή στην έκθεση 100% HOTEL SHOW

Απο 17 ως 20 Νοεμβρίου 2017 θα βρισκόμαστε στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ λαμβάνοντας μέρος στην έκθεση 100% HOTEL SHOW, μια απο τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου για τα εξελιγμένα συστήματα κατασκευής, ανακαίνισης και επεξεργασίας νερού των κολυμβητικών δεξαμενών, που διαθέτει η εταιρεία μας.

Το περίπτερο μας βρίσκεται στην θέση Α14. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε εκεί!

Πατήστε εδώ, για να επισκεφθείτε το προφίλ μας στην λίστα εκθετών 100% HOTEL SHOW.

Νέες συνεργασίες

Η εταιρεία μας , επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη και στην προσπάθεια να εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με ξένους εταίρους , με απώτερο σκοπό την απόκτηση υψηλών προδιαγραφών προϊόντων , τεχνογνωσίας και τεχνικής υποστήριξης. Κατορθώσαμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων των ESTENSIA , IL CEPPO, TECHNYPOOLS.  Οι νέες αυτές συνεργασίες, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε επιτυχώς ακόμα και στις πιο υψηλές ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Ταυτόχρονα, ο πελάτης μας αποκτά αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς γνωρίζοντας πως τα προϊόντα που του προσφέρουμε είναι ευρωπαϊκής προέλευσης από κατασκευαστές με κύρος στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σας παρουσιάζουμε τους νέους συνεργάτες μας.

1) ESTENSIA

Η ESTENSIA αποτελεί πρωτοπόρο Ιταλικό κατασκευαστή υψηλών προδιαγραφών αυτοματοποιημένων τηλεσκοπικών περιβλημάτων στον χώρο της πισίνας, εστιατορίων και γυμναστηρίων από το 1998. Με υψηλό κύρος στην ευρωπαϊκή αγορά και πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή υψηλής αισθητικής ατσαλένιων και αλουμινένιων κατασκευών, η συνεργασία μας εξασφαλίζει την μεταφορά τεχνογνωσίας και πλήρης τεχνικής υποστήριξης.

 

 

2) TECHNYPOOLS

Η Technypools αποτελεί τμήμα του Ιταλικού ομίλου NEW PLAST. Η New Plast ιδρύθηκε το 1950 και κατασκευάζει πισίνες , παιχνίδια και άλλα προϊόντα που σχετίζονται στον χώρο της πισίνας. Αποτελεί μέλος της ένωσης CISQ και είναι πιστοποιημένη εταιρεία από το 1992 με ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας). Εξάγοντας προϊόντα σε 23 χώρες παγκοσμίως , η Technypools ειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή υψηλής ποιότητας πλαστικών υπέργειων και ημι-υπέργειων πισίνων , με δυνατότητα ξύλινης επένδυσης. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά standard.

 

3) IL CEPPO

Η Il ceppo , Ιταλική εταιρεία κατασκευής υψηλής ποιότητας ξύλινων υπαίθριων κατασκευών όπως : Πέργκολες , Κιόσκια ,  Πατώματα , Παγκάκια ,  Πισίνες.  Όλα κατασκευασμένα στην Ιταλία από υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Πιστοποιημένη με ISO 14001:2004 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)  και  ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας).

Νέο skimmer

SKIMMER INFINITY by BUSATTA ITALY.

Νέο καινοτόμο skimmer αποκλειστικής διάθεσης της Busatta.

To skimmer Infinity της Busatta αλλάζει τα δεδομένα που μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζαμε. Κατασκευάστηκε και σχεδιάστηκε για να ανεβάζει το επίπεδο του νερού, πετυχαίνοντας ένα οπτικό αποτέλεσμα σχεδόν ίδιο με της υπερχείλισης.

Ιδανικό για πισίνες μπετού και προκάτ με Liner,PVC ή ψηφίδα.

Δεν χρησιμοποιείται παραδοσιακό “πορτάκι” το οποίο δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

Τελείως αθόρυβα κατορθώνει με μεγάλη ευκολία να μαζεύει κάθε επιπλέον σκουπιδάκια.

Injection skimmer κατασκευασμένο από υλικό μεγάλης ανθεκτικότητας ABS.

Παροχή έως 15 m3/h

Σύνδεση με Ø 50 mm ή Ø 63 mm.

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ

MrPISCINA

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τα προϊόντα της BUSATTA Italy μέλος του ομίλου SCP ο οποίος δραστηριοποιείτε στο χώρο της πισίνας, των αξεσουάρ της, των παιχνιδιών και άλλων παρελκομένων. Με τη συνεχή έρευνα και εφαρμογή καινοτόμων Τεχνολογιών στα προϊόντα μας, έχουμε κατακτήσει τη παγκόσμια καταξίωση και δικαίως αποτελούμε κορωνίδα στο τομέα μας.