Σάουνα Βαρέλι

Σάουνα Βαρέλι

Παραδοσιακή sauna Φινλανδικού τύπου.

Sauna 2-4 ατόμων, διαστάσεων 1,28 x 1,80 x 1,90 m (μήκος-πλάτος-ύψος)

Κατασκευασμένη από ξύλο έλατου πάχους 4 cm.

Χαρακτηριστικά:

  • Σάουνα εξωτερικού χώρου
  • Θερμαντήρας 6,0 Kw 380V/220V
  • Ένα ξύλινο φωτιστικό

 

Η BARRELLA σχεδίασε και κατασκεύασε την υψηλής ποιότητάς σάουνα βαρέλι. Το μοναδικό σχήμα της την κάνει ταυτόχρονα καλαίσθητη και λειτουργική. Τα κυλινδρικά τοιχώματα δημιουργούν καλύτερη κυκλοφορία της ζέστης ενώ ο θερμαινόμενος χώρος είναι σημαντικά μικρότερος (23%) σε σύγκριση με τις τετράγωνες σάουνες. Η τύπου βαρέλι σάουνα εξωτερικού χώρου μετακινείται εύκολα και συναρμολογείται πολύ γρήγορα.

Γιατί να επιλέξετε σάουνα σε σχήμα βαρέλι.

  1. Οι σάουνες σε κυλινδρικό σχήμα (σάουνα βαρέλι) θερμαίνονται ταχύτερα. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός διανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα χωρίς να παγιδεύεται στην οροφή της.
  2. Τα κυκλικά τοιχώματα της σάουνας ενισχύουν την φυσική ροή της θερμότητας που παράγει η σόμπα, διατηρώντας αυξημένα τα επίπεδα οξυγόνωσης εντός της, δημιουργώντας ένα ευχάριστο αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας.
  3. Ο χώρος της σάουνας είναι σχεδιασμένος με κάθε λεπτομέρεια ώστε να προσφέρει απαράμιλλη άνεση και ηρεμία.
  4. Το ξύλινο περίβλημά της σάουνας (ξύλο μασίφ) είναι απόλυτα μονωμένο έχοντας ως αποτέλεσμα το εξωτερικό της να παραμένει πάντα δροσερό κατά τη διάρκεια της χρήσης αλλά και να αντέχει στις ακραίες καιρικές συνθήκες. (φορτίο χιονιού)

 

IMG_3778

IMG_3770

IMG_3801