Εταιρεία


A place where amazing things Get Done!

Η MrPiscina, με την σημερινή της μορφή, ιδρύθηκε το 2010, και είναι μια τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία με κύριες δραστηριότητες την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών και των παρελκόμενών τους, την επεξεργασία νερού και την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων.

Από την ίδρυση της έως και σήμερα, η MrPiscina διαγράφει σημαντική ανοδική πορεία και έχει υλοποιήσει επιτυχώς αρκετά σημαντικά έργα. Επενδύει συστηματικά στην απόκτηση σύγχρονης τεχνογνωσίας που της επιτρέπει σήμερα να χαρακτηρίζεται από τους πελάτες της ως ουσιαστικός, αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης.

Το ανθρώπινο δυναμικό της MrPiscin έχει στελεχωθεί κατάλληλα από έμπειρο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό με ειδίκευση, εμπειρία και επαγγελματισμό.

12 years in business

Η συνεχή ενασχόληση, εκμάθηση και ενημέρωση των στελεχών της MrPiscina πάνω στο αντικείμενο της κατασκευής και επεξεργασίας νερού την καθιστούν από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο.

Loved by customers

Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών δείχνοντας σε καθένα ξεχωριστά αφοσίωση και συνέπεια για την σωστή αποπεράτωση του έργου.

Work Space

Our Location

Address: Χαριλάου Τρικούπη 226, Κηφισιά, 14564

Phone: +30 210 8073144

Email: info@mrpiscina.gr


Business Hours

Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 με 17:00

Σάββατο 09:00 με 14:00

Κυριακή κλειστά