Υπηρεσίες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ

Βασική αρχή και φιλοσοφία της MrPiscina, είναι η μελέτη, η κατανόηση του έργου και των αναγκών του πελάτη ώστε να επιτύχουμε ένα καλαίσθητο και συγχρόνως λειτουργικό αποτέλεσμα.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

Προσφέρουμε λύσεις για την επεξεργασία πόσιμου ή βιομηχανικού νερού με τις αντίστοιχα, κατάλληλες μεθόδους. Κάποιες από αυτές είναι: η αντίστροφη όσμωση, οι απιονιστές, τα δοσομετρικά συστήματα, οι οζονιστήρες, τα φίλτρα νερού κ.α.

WELLNESS

Ό,τι αφορά τους χώρους Spa, Sauna, Jacuzzi και Hammam, έχουμε τις ιδανικές λύσεις για εσάς!Έχετε τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων Wellness προϊόντων(στις διαστάσεις που επιθυμείτε) ή custom κατασκευών(σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες).


ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας μας, διατηρεί τις συνθήκες του νερού καθώς και τον μηχανολογικό εξοπλισμό οποιαδήποτε κολυμβητικής δεξαμενής σε άριστη κατάσταση.


ΕΜΠΟΡΙΑ & AFTERSALES

Εμπορευόμαστε μεγάλη γκάμα προϊόντων όσον αφορά την κατασκευή και συντήρηση των κολυμβητικών δεξαμενών και των αντλιοστάσιων τους, καθώς και των wellness εγκαταστάσεων.Συγχρόνως, εξασφαλίζουμε επαρκές stock αναλώσιμων και ανταλλακτικών προϊόντων.


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Έχουμε τη δυνατότητα μελέτης και σχεδιασμού του περιβάλλοντα χώρου της πισίνας σας, με σκοπό τη διαμόρφωση του. Με αυτό τον τρόπο, παραδίδεται από την εταιρία μας μια ολοκληρωμένη πρόταση.